Thuis

GUANGDONG AMX ELECTRIC APPLIANCES CO., LTD.

Bedrijfprofiel

   Opgericht in 1996, is de Ventilator Co.Ltd van Foshan Nanhai Popula gestationeerd in Nanhai-District voor meer geweest

dan 20 jaar. Gecentraliseerd in R&D, productie, verkoop en de dienst, is het een high-tech en uitvoerige onderneming geweest die in milieubescherming en ventilatiemateriaal op het gebied van industriële ventilators geïntegreerd is.

Zijn fabriek behandelt 115.000 vierkante meters terwijl de standaardworkshops 100.000 vierkante meters met meer behandelt

dan 1300 personeelsleden. Veel van zijn producten hebben opeenvolgend ISO9001 overgegaan: 2008 internationale certificatie van het kwaliteitssysteem. CCC.CE, SASO.QS, brandveiligheidscertificatie. En het heeft zelfs uitvinding 10 of nut verworven.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

  Estabish in 1996, „Popula“ is headquarterted in Nanhai-District, Foshan-stad in Zuid-China. Het is een modern ondernemingscentrum voor milieuventilatiemateriaal, dat zich in R&D, maufactutre, verkoop en de dienst van ventilators en ventilators heeft gespecialiseerd.

  Het is 22 jaar geweest aangezien wij in de Milieuventilatorindustrie in dienst namen. Hoewel wij vele accomplishements tijdens de afgelopen tien jaar hebben verkregen, hebben wij nooit de weg van verbetering tegengehouden.

  om gebruikers van de producten van uitstekende kwaliteit te voorzien, „Popula“ voert „ISO-het beheersysteemwijze van de 9001:200kwaliteit van verrichting uit“, gebruikt computernetwerkbeheer, introduceert een volledige waaier van moderne professionele productielijnen, verzekeren het geavanceerde technologiemateriaal en high0tech-verwerkingsquipment ro hoog rendementverrichting tijdens het gehele proces van grondstoffen aan geëindigd - producten.

GUANGDONG AMX ELECTRIC APPLIANCES CO., LTD. GUANGDONG AMX ELECTRIC APPLIANCES CO., LTD. GUANGDONG AMX ELECTRIC APPLIANCES CO., LTD. GUANGDONG AMX ELECTRIC APPLIANCES CO., LTD. GUANGDONG AMX ELECTRIC APPLIANCES CO., LTD. GUANGDONG AMX ELECTRIC APPLIANCES CO., LTD.
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Zuid-Amerika

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : AMX & Popula & Zhaofeng & Keye

Aantal werknemers : 1000~2000

Jaarlijkse omzet : 100000000-150000000

Opgericht Jaar : 1996

Export pct : 80% - 90%

Area: 115,000m2

Workshop: 65,000m2

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit De Ventilator van de buisventilatie voor verkoop Van goede kwaliteit De Ventilator van de buisventilatie voor verkoop Van goede kwaliteit De Ventilator van de buisventilatie voor verkoop Van goede kwaliteit De Ventilator van de buisventilatie voor verkoop