Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over ZEVEN MISVERSTANDEN OVER VENTILATIEsysteem

Certificaat
China GUANGDONG AMX ELECTRIC APPLIANCES CO., LTD. certificaten
China GUANGDONG AMX ELECTRIC APPLIANCES CO., LTD. certificaten
Klantenoverzichten
Wij hebben het genoegen exclusieve agent met AMX voor India te zijn, is het een genoegen spoedigst werkend met het team.

—— Purushotham Gowda

Wij zijn pond van dit excludsive supemarket in Trinidad en Tobago voor AMX.

—— Ezzard

Wij hebben het beening lange tijd werken met AMX. Voor participatreis, hebben wij heel wat dingen samen, zoals zaken, vriendschap en vertrouwen.

—— Vencent

Beste AMX-familie, wens ik u in nieuwe jaar goede gezondheid, happniss en heel wat monry

—— Juna Jinemothre

Wij zijn zeer pond van hebben dergelijke producten van China

—— Unkine

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
ZEVEN MISVERSTANDEN OVER VENTILATIEsysteem

Number1: Het ventilatiesysteem is ook luxe voor gewone mensen.

Verkeerd! De leverancier van de ventilatieventilator wordt eigenlijk geselecteerd gebaseerd op de grootte van het huis, zal het berekend volgens de verschillende behoeften van de luchtstromen in verschillende huizen, zal het averagely rond 5000RMB-2000RMB kosten. Als u het ventilatiesysteem met grote luchtstroom kiest, zal de ventilatieefficiency veel beter dan zijn om een lager de ventilatiesysteem van de luchtstroom te kiezen, maar niet is de taille de energie, het zeer noodzakelijk om de nauwkeurige luchtstroom te berekenen die u nodig hebt.

Bijvoorbeeld: De grootte van de slang is de vierkante meter van S=80.
Hoogte h=2.6m
Ventileer tijden p=1.5 times/h

ventilationfanBPT2331_ 副本

De verse lucht zal de grootte van het huis vermenigvuldigt de hoogte van het huis en vermenigvuldigt zich met ventileert tijden zijn.

Zo zal het Q=S*H*P=80*2.6*1.5= 312m3/h zijn

Wij konden de ventilatieventilator volgens de daadwerkelijke behoeften van het huis aanpassen, zodat zullen de kosten ook flexibel zijn.

Nummer 2: Het is ook ingewikkeld om het ventilatiesysteem te installeren.

Als het een nieuw huis is en u decoratie hebt, zal het een goede keus zijn om centraal ventilatiesysteem te kiezen, en het te verbergen onder de plafonds, zal dit heel wat plaats besparen en zal niet de decoratie beïnvloeden. Nochtans, als u reeds de decoratie voor het dak had, me maak niet ongerust, zullen het kabinetsventilator en het muur opgezette ventilator de verse lucht voor uw huis verzekeren. De installatie zal veel gemakkelijker zijn.

Nummer 3. Een perfect luchtmilieu zal niet het ventilatiesysteem vergen.

Het ventilatiesysteem heeft behandelingsproces twee, is men voor inhamlucht, is andere voor afzetlucht, met behulp van deze twee systemen, zal het een verse lucht stromend gebied vormen, zal het de inhamlucht filtreren en zal de verontreinigde binnenlucht verwerpen. Voorts zelfs is de luchtkwaliteit perfect, maar u zal nog kunt niet uw vensters voor open de hele dag houden. Maar met behulp van dit ventilatiesysteem, zal het u door niet alleen helpen uw huis verfrissen zelfs het, wordt verzegeld maar ook de verontreinigde lucht aan buitenkant verwerpt.

Nummer 4. _de ventilatie systeem slechts efficiënt in herfst/winter Technisch gezien, is het zekere nevelweer gebeurd vaker in de Herfst en de Winter, maar het feit, voor de Lente en de Zomer, het ventilatiesysteem is ook zeer noodzakelijk, omdat in de Lente, het warme weer heel wat kiemen zal kweken en stuifmeel, voor de Zomer, mensen vaker zal blijven binnenshuis met luchtvoorwaarden, zodat brengt dit de behoeften van meer verse lucht, in dit geval, het ventilatiesysteem is ook zeer noodzakelijk in alle seizoenen.


Nummer 5. Hoe te om methanal in decoratiematerialen te verminderen.
Ja, is dat juist, tegenwoordig, de decoratiematerialen is volledig van methanal, en het zal 15 tot 20 jaar, echter, langzaam de ventilatieventilator niet alleen werkt bij het zuiveren van de inkomende lucht, maar ook verwerpt de verontreinigde lucht van binnen vrijgeven. Op deze voorwaarde, kan het ventilatiesysteem de lucht van binnen en openlucht onophoudelijk ventileren, om de huisadem in de verse lucht en adem methanal op te maken.

Nummer 6. De hogere efficiënte filter, de betere reiniging. Technisch ja, moet een perfect ventilatiesysteem uitrustte de hoge efficiënte filter, en het zou HEPAH12 minstens of zelfs hoger niveau moeten zijn, is het zeer noodzakelijk voor elk type pf de filter, kan de pre-filter de grote of medio groottedeeltjes vangen om de levensduur voor andere filters te vergroten, kan de actieve koolstof de geuren vangen en andere schadelijke gassen, de hoge efficiënte filter kunnen de uiterst kleine deeltjes zoals PM2.5 vangen, werken deze filters samen als een integraal geheel, zonder de hulp van de pre-filter, gemakkelijk zal de hoge efficiënte filter, zonder de hulp van de actieve koolstof worden geplakt de filter, zal de geuren het huis gemakkelijk ingaan. Zo, in de andere woorden, zijn alle filters zeer belangrijk voor het ventilatiesysteem.


Nummer 7. Uiterst zoekend naar 0 tarief van PM2.5.
Het ventilatiesysteem is als een long van het huis, zal er ingewikkelde berekeningen zijn en de behoeften aan verschillende mensen, het kunnen niet enkel volgens de tarieven worden bepaald. Bijvoorbeeld, zijn sommige mensen installeren het ventilatiesysteem door niet professionele arbeiders, dat het ontwerp van de luchtinham maakt en de luchtafzet onredelijk is, de inham de verse lucht direct weigering aan openlucht en niet goed ventileren is, zo zelfs is het PM2.5-tarief veel lager, is het echte effect voor huis niet tevreden, uiterst volgt niet het tarief.

Bartijd : 2016-11-29 16:54:17 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
GUANGDONG AMX ELECTRIC APPLIANCES CO., LTD.

Contactpersoon: Mr. Billy

Tel.: 13718188675

Fax: 86-757-86630263

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Laat een bericht achter

We bellen je snel terug!